مصرف اين خوراکي از ابتلا به پوکي استخوان جلوگيري ميکند
اگر نگران هستيد که به پوکي استخوان مبتلا شويد،توصيه مي کنيم که از اين خوراکي مصرف کنيد.
يک متخصص تغذيه گفت: مصرف باقالا به دليل داشتن کلسيم و فسفر بالا از ابتلا به پوکي استخوان جلوگيري مي کند.
برليانت بزرگمهر در گفت و گو با خبرنگار بهداشت و درمان فارس، افزود: باقلا حاوي ويتامين هاي A،B وC و املاح معدني مانند فسفر و آهن است.وي گفت: باقلا داراي مقدار زيادي آب است که مي تواند از يبوست پبشگيري کند. براي سلامت پوست بسيار مفيد است.وي افزود: باقلا در خانواده حبوبات جاي مي گيرد و به عنوان يکي از منابع غذايي فيبر و پروتئين شناخته شده است.وي گفت: باقلا يک منبع پروتئين و انرژي محسوب مي شود اما افراد مبتلا به "فاويسم " از مصرف اين ماده غذايي و حتي بوييدن آن بايد خودداري کنند، زيرا بيماري آنها تشديد مي شود.اين متخصص تغذيه اضافه کرد: پروتئين، کلسيم و پتاسيم باقلا بسيار بالا است و مصرف آن از ابتلا به پوکي استخوان جلوگيري مي کند. به کنترل فشار خون بالا کمک کند و همچنين پتاسيم موجود در آن براي سلامت قلب و عروق مفيد است.