ميگويند اين ميوه فشار خون را پايين ميآورد و اگر قرص فشار مصرف ميکنيد مصرف اين ميوه تاثير آن را 10 برابر ميکند. پس در اين خصوص محتاط باشيد.
گريپفروت سرشار از ويتامين «ث» و پتاسيم است. اين ميوه منبعي غني از فولات، آهن، کلسيم و ساير مواد معدني ميباشد. انواع سرخ و صورتي آن انباشته از کاروتن است که سبب ايجاد ويتامين آ ميشود. فيبر گياهي فراوان وکالري کم آن را از ميوههاي رژيمي قرار داده است.
اين ميوه خواص ضدسرطان دارد و از بيماريهاي قلبي نيز پيشگيري ميکند. يک گريپفروت بيش از نيمي از ويتامين «ث» مورد نياز بدن در يک روز را تامين ميکند. کلسيم و آهن از ديگر ريزمغذيهاي اين ميوه است. با آميختن آب گريپفروت سرخ يا صورتي با سفيد، مزه شيرين حاصل ميشود. اگر آب پرتقال يا گريپ فروت را با هم درآميزيم، نوشابه نيروبخشي پديد ميآيد که نياز به شيرين کردن ندارد. گريپفروت، ميوه مفيدي براي متعادل ساختن وزن بدن شمرده ميشود و مقدار زياد فيبر گياهياش، گرسنگي را فرو مينشاند.
گريپفروتهاي سرخ و صورتي، خطر بزرگ شدن پروستات را تقليل ميدهد. مصرف هفتهاي 10 وعده مواد غذايي سرشار از ليکوپن که در اين ميوه موجود است، سبب کاهش 50 درصد سرطان پروستات ميشود.
گروهي از مبتلايان به آماس مفصل رماتيسمي و شماري ديگر از مبتلايان به اختلالات التهابي دريافتهاند که گويي مصرف هر روزه گريپفروت نشانههاي مرضيشان را تقليل ميدهد. گريپفروت صورتي با ترشي نشاطآور، پرآبي و کالري جزيي موجب گشته است که به صبحانهاي مورد علاقه و يکي از مواد خاص سالاد درآيد. گريپفروتهاي گرد، صاف و سنگين را برداريد. گريپفروتهايي که پوستشان زبر بوده يا پفي و نرم يا يک طرفشان نوک تيز است، نامرغوب هستند. گريپفروتهاي براق که دو طرفشان اندکي صاف باشد، مرغوبترند.
ميوه گريپفروت، اشتها را تقويت ميکند، عمل هضم را آسان ميکند و جريان شيره معده و ترشح کيسه صفرا را سرعت ميبخشد. اگر گريپفروت را صبح ناشتا بخورند، خواص ادرارآور آن زياد ميشود و سموم را از بدن خارج ميکند. گريپفروت، خون را تصفيه ميکند و کليه و کبد را پاک ميسازد. گريپفروت، براي کساني که عفونتهاي ريوي و تبخيز دارند، مفيد است.