آشنايي با خواص نارگيل
نارگيل، گياهي است که ابتدا در جنوب آسيا کشت ميشد و در حال حاضر در تمام مناطق آسيايي وجود دارد.
مردم اقيانوس آرام از تمام قسمتهاي اين درخت استفاده کرده و آن را به عنوان يک غذاي اصلي مصرف ميکنند.
درخت نارگيل، درختي است زيبا و تنومند که به صورت قائم رشد کرده و بدون انشعابات است.
برگهاي آن بسيار بزرگ و زيبا است و داراي گلهايي به رنگ زرد و نارنجي است.
ميوههاي نارگيل، بيضي شکل و سبز هستند که با يک پوسته سخت قهوه اي پوشيده شدهاند.
در قاعده ميوهي نارگيل سه سوراخ وجود دارد که چشمهاي نارگيل ناميده ميشوند.
گوشت اين ميوه سفيد رنگ و چرب است و درون آن با يک شيره يا مايع شيرين پر شده است.
ارزش غذايي در 100 گرم نارگيل به شرح زير است:
ويتامين ب: تيامين 10 ميليگرم
ويتامين ث: 2 ميليگرم
کلسيم: 21 ميليگرم
آهن: 2 ميليگرم
فسفر: 98 ميليگرم
چربي: 34/7 گرم
کربوهيدرات: 14 گرم
پروتئين:3/4 گرم
کالري: 359
ديگر خواص نارگيل عبارتند از:
• از تشکيل گواتر ساده پيشگيري ميکند.
• داراي خاصيت تناسب اندام است• يبوست و هر نوع گاز ايجاد شده در معده را از بين ميبرد.
• از روغن نارگيل براي درمان زخمها، بريدگيها، سوختگيها و نيز آفتاب سوختگيها استفاده ميشود.
• استفاده از روغن نارگيل بر روي پوست، براي کاهش چين و چروکهاي پوستي توصيه ميشود.
• روغن نارگيل براي تقويت مو نيز به کار ميرود.
• خوردن حداقل 2 قاشق غذاخوري روغن نارگيل نياز روزانه به ويتامين E را برطرف ميکند.
• خوردن آب نارگيل براي رفع مشکلات کليه و مثانه موثر است.